bollen kleur

Home / aanpak  / Waypoint 2 – Route uitstippelen

Waypoint 2 – Route uitstippelen

Vanaf de eerste ontmoeting beginnen we te werken aan een persoonlijk aandachtsplan. Hierin komen de onderwerpen te staan die aandacht nodig hebben om tot groei te komen. Immers alles wat we aandacht geven groeit. Dit is leidend bij alle stappen die we gaan zetten.

Persoonlijk

Een route loopt nooit in een rechte lijn van A naar B, er komen altijd zaken op je pad waarmee je te maken krijgt die je van koers doet veranderen. Let wel, van koers, niet van doel. Dat maakt dat je zelf het doel als belangrijkste voorop hebt staan. Dus met het doel voor ogen gaan we op onderzoek uit.

We maken een value management plan, dit is een aanpak op individueel niveau voor het zichtbaar maken en naleven van de waarden.

Vragen waarmee we aan de slag gaan:

  • Welke routes zijn er?
  • Wat zijn de voors en tegens?
  • Waar heb ik rekening mee te houden?
  • Hoe neem ik verantwoording voor mijn werk?
  • Wat is mijn aandachtsplan?

 

Zakelijk

Het uitstippelen van de route begint met het inzichtelijk maken van de omgeving en het in kaart brengen van het landschap. Wie zijn mijn klanten, wat zijn hun wensen, wie is de concurrentie, hoe ziet de markt eruit en wat zijn de ontwikkelingen? Ook het kijken naar wat ons te wachten staat en het stellen van doelen hoort hier bij.

Vragen waarmee we aan de slag gaan:

  • Wat hebben we nodig?
  • Met wie gaan we wat en waar doen om het doel, die stip aan de horizon, te bereiken?

“Er zijn vele wegen die naar de stip op de horizon leiden, het is er maar één die het beste bij jou past. Die weg gaan we volgen, het is aan jou om de eerste stap te zetten”

Vanuit het Top of mountain gevoel ga je je route uitstippelen,
vervolgens ga je het gewoon doen: Waypoint 3 – Gewoon doen

 

Anne Marie Koenraad - van Hees
Anne Marie Koenraad - van Hees

Meer weten over wat ik voor jou kan betekenen?

Heb je nog vragen of heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek? Aarzel niet en neem contact met mij op. Ik sta je graag te woord.