bollen kleur

Home / diensten / Inspiring

Inspiring

Hoe zet je passie, emoties en drijfveren in? Trouw zijn aan jezelf, wat je gelukkig maakt , hoe je je werk optimaal inricht. We gaan aan de slag met je innerlijke drijfveren, inzicht krijgen in energievoeders en -vreters en hoe je deze positief kunt in zetten. Ik breng je in harmonie met jezelf waardoor je met plezier meer succes zal ervaren. Als persoon, als professional, als ondernemer.

Het top of Mountain gevoel is het gevoel dat we hebben wanneer we bezig zijn met de dingen waar we het meest gelukkig van worden. Waar komt dat nu vandaan? Soms weten we het en soms moeten we graven in ons onderbewuste om het weer bewust te maken.

We komen aan de hand van een van de assesments tot inzicht in je eigen drijfveren. Weten waar je goed in bent, wat je energie geeft of kost. Het is een hulpmiddel bij het inrichten van je omgeving zoals je baan of je klantenbestand. Je talenten te ontwikkelen en ontplooien. Je communicatie af te stemmen op een ander die ‘anders’ is waardoor je makkelijker succesvoller kunt zijn.

Inspiring staat in de kern voor:
passie, emoties en drijfveren.

Mijn persoonlijke verhaal

Toen ik op 5000 meter hoogte in de Himalaya stond wist ik het zeker, het was allemaal de moeite waard geweest. De zware weg erheen was ik al vergeten. Daar staande wist ik gewoon dit is het, dit wil ik bereiken. Dat gevoel herkennen we ook wanneer we in verbinding zijn met onze diepste drijfveren. Waarom doen we de dingen zo graag die we het liefste zouden doen of al doen? Waarom worden we zo geraakt wanneer we iemand met zijn vak bezig zien die er vol passie en drive in zit? Waarom geeft de fotografe die zo haar best doet om van mij een hele mooie foto te maken, mij zoveel energie om er vol voor te gaan? Vaak zijn het besluiten die we eerder in ons leven genomen hebben, gebaseerd op ervaring en inzichten. Voor mijzelf waren het de gidsen tijdens de beklimming van de Katchendunga. Zij lieten me ervaren dat ik met hulp van anderen verder kom dan wanneer ik alles op eigen kracht en alleen doe. Ik besloot toen dat ik dit ook voor anderen wilde betekenen.

Er is niet een beste route naar het top of mountain gevoel, de route is voor iedereen anders. Wel is het gevoel bij aankomst universeel. We weten zeker dat we goed zitten, dat we een goed idee hebben, dat het bedrijf dat ik wil starten of de nieuwe baan succesvol gaat zijn. Diep van binnen weten we dat omdat we in contact zijn met onze zeer persoonlijke drijfveren. Met inzicht in onze persoonlijke drijfveren ben ik in staat om mijn werkzaamheden zo in te richten dat ik er maximaal energie en plezier uit kan halen. Dat ik gelukkig ben met wat ik doe en dat ik met mijn deelnemers en bedrijven waarmee ik samen werk een stuk mag meewandelen op de weg naar een verdere ontwikkeling.

Anne Marie Koenraad - van Hees
Anne Marie Koenraad - van Hees

Meer weten over wat ik voor jou kan betekenen?

Heb je nog vragen of heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek? Aarzel niet en neem contact met mij op. Ik sta je graag te woord.