bollen kleur

Home / diensten / Coaching

Coaching

In de individuele coaching gaan we aan de slag met persoonlijke en of zakelijke ontwikkeldoelen. Stilstaan in ‘the middle of nowhere’ is geen optie. Ik laat je in beweging komen en help je af te rekenen met be- of onbewuste belemmerende overtuigingen zodat je kunt groeien als mens en als professional.

Na het in kaart brengen van je doelen gaan we hiermee aan de slag. Heel concreet, de dagelijkse praktijk is leidend. Wat dient zich in de praktijk aan als ‘leermeesters’ om mee aan de slag te gaan?

Het trainen van vaardigheden alleen is niet voldoende, er is meer nodig om tot een duurzame verandering te komen. In alle trainingen is het 2Advance vier stappen model leidend. Met deze vier stappen worden de belangrijke hersendelen geactiveerd die nodig zijn om tot een duurzame verandering te komen.

Coaching staat in de kern voor: de dialoog, kennis en kunde uitwisselen, doen, en ontwikkelen.

Mijn persoonlijke verhaal

De Camino (staat voor de wandeltocht naar Santiago de Compostella) loop ik in mijn eentje maar zeker niet alleen. Onderweg ontmoet ik allerlei prachtige onbekende mensen en we delen onze verhalen, een boterham, tips en meer. We zien elkaar staan. Alles is goed want ‘zo doen we dat’ op de Camino. Hoe bijzonder dat duizenden pelgrims precies weten wat de Camino-cultuur is!

In Nederland lopen we met dierbare vrienden lange afstandspaden zoals het Pieterpad. Dit doen we verdeeld over meerdere weekenden waarin we veel lief en leed met elkaar delen. Wandelend praten is louterend. We hebben zo ook ons eigen ritme ontwikkeld. Van het samen boodschappen doen voor de lunch en een kop koffie aan het begin tot wie leest de kaart en het maken van de foto’s. ‘Zo doen wij dat met zijn viertjes en al heel wat jaren zijn we daar alle vier gelukkig mee en koesteren dit als een groot goed.

Een mooi doel voor organisaties en medewerkers: een bedrijfscultuur ‘zo doen we dat hier’, waar iedereen gelukkig mee is en het als een waardevol iets koestert.

Anne Marie Koenraad - van Hees
Anne Marie Koenraad - van Hees

Meer weten over wat ik voor jou kan betekenen?

Heb je nog vragen of heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek? Aarzel niet en neem contact met mij op. Ik sta je graag te woord.