bollen kleur

Home / 2Advance

2advance

Het top of mountain gevoel

ensen groeien door het besef dat ze dingen kunnen realiseren. Vanuit geloof en vertrouwen in jezelf kun je stappen in je persoonlijk welzijn zetten. Inzicht in je persoonlijke waarden, de waarden van de organisatie, wat energie geeft en wat energie kost, maakt dat je makkelijker functioneert. Daar gaan we aan werken. Door als organisatie persoonlijk welzijn op de eerste plaats te stellen creëer je een werkomgeving die leidt tot tevreden medewerkers, werksfeer en een succesvolle organisatie.

Het zijn de mensen die de organisatie maken, gezamenlijke waarden verbinden die mensen tot de organisatie en vormen de basis voor succes
Anne-Marie Koenraad - van Hees
Anne-Marie Koenraad - van Hees

Stap voor stap je doel bereiken

Ik heb lang gedacht dat ik alles wat ik wilde bereiken in het leven op eigen kracht voor elkaar moest zien te boksen, totdat ik in de Himalaya leerde dat er gidsen zijn die je de weg wijzen en je helpen in het zetten van je volgende stap op weg naar je doel.

Ik zie het als mijn persoonlijke missie om mensen stap voor stap verder op weg te helpen in zijn of haar professie door systemische veranderingen teweeg te brengen om persoonlijk welzijn te bereiken. We gaan samen op pad om te werken aan de verbinding en samenwerking met collega’s en klanten. Om bewust te worden van waar je staat en waar je naar toe wilt.

Ik kijk er nu al naar uit!”

Werkgebieden

Groothandel • industrie • zorg • non-profit • openbaar bestuur.

Toepassingsgebied

Nederlands-, Engels-, Duitstalig
Management • Sales • Technische service

Referenties

Thank you for showing us our own potentials and move us from comfort zone sweaping limiting thoughts out of our brains!

We will do our best to continue every day a little bit towards our own „Mount Everests“ : )

Katarina Beni, Marketing manager, Sappi Europe Budapest office

De samenwerking met Anne-Marie bestaat alweer negen jaar. Van het zelf volgen van een traject tot het frequent geven van mooie ontwikkel- en management programma’s binnen diverse lagen in onze organisatie die gaat over het ontwikkelen van de beste versie van jezelf. Een samenwerking die is opgebouwd uit wederzijds vertrouwen, een zeer bijzondere gekoesterde samenwerking die zich hopelijk vele jaren mag blijven door ontwikkelen. Anne-Marie is een prachtig mooi mens!

Suzan Weerts, Directeur Staffing Solutions

Anne-Marie kan mensen laten groeien, ze haalt het beste uit mensen naar boven. Ze geniet van het feit dat mensen genieten van hun succes, dat zij daar een wezenlijke bijdrage aan heeft mogen leveren. Ze ontdekt de talenten die mensen zelf niet of nooit hadden ontdekt. Anne-Marie is een prachtig mens!

Bob Hutten – directeur/eigenaar Hutten Catering B.V.

Anne-Marie laat je via confrontatie ervaren dat je niet alleen talenten hebt maar deze ook verder kunt ontwikkelen. Zo komt de boodschap altijd harder aan en leer je snel je eigen ontwikkelpunten te verbeteren op een leuke en speelse manier.

Laurens Zanoli – Sales Manager B2C Europe

Du hast eine wunderbare natürlich Art, Potenziale bei den Mitarbeitern zu heben, die diese im Geschäftsalltag schon oft vergessen hatten (und an die die Führungskräfte nicht so leicht herankommen). Im Zusammenspiel mit guten und offenen Führungskräften werden Verkrustungen gelöst, die Mitarbeiter entwickeln Eigeninitiative und Spaß an der Leistung und wachsen so über sich hinaus.

Peter Goer – Managing Director Sappi Deutschland GmbH

Een hele sterke kant van Anne-Marie is het creëren van een situatie waarin men zich veilig en vertrouwd voelt. Om vervolgens vanuit die warme, vertrouwde basis op scherpe, maar prettige wijze een spiegel voorgehouden te krijgen. Waarmee medewerkers vervolgens in staat zijn het beste uit zichzelf te halen.

Maarten Vuurmans – Commercieel Manager Study Store

Anne Marie Koenraad - van Hees
Anne Marie Koenraad - van Hees

Meer weten over wat ik voor jou kan betekenen?

Heb je nog vragen of heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek? Aarzel niet en neem contact met mij op. Ik sta je graag te woord.