bollen kleur

Home / diensten / Assessments

Assessments

My Motivation Insights

Ontdek de dieper gelegen drijfveren

Inzetbaar voor
My Motivation Insights is een veelgebruikt middel om individuen en teams inzicht te geven in hun dieper gelegen drijfveren en motivaties.

Het kleurenprofiel en de TeamScan geven betrouwbaar inzicht waarmee het de prestaties van mensen en organisaties helpt verbeteren. De online vragenlijst, die je in ca. 30 minuten kunt invullen, meet de drijfveren & motivaties en vertaalt deze naar een begrijpelijk kleurenprofiel. In totaal meten we zeven verschillende drijfveren waaronder de kleur turquoise, de kleur van Nu, die staat voor mondiaal bewust en relevantie.

big-download

Braincompass

Waarom doen we wat we doen? Waarom doen we niet wat we zouden willen doen?

Inzetbaar voor
Carriere coaching, outplacement, ontwikkel-assessments, reflectie momenten, werk-privébalans, preventie voor uitval, high-potentials, underperforming, binding en ontwikkelprogramma's. Een BrainCompass biedt inzicht in de aangeboren en aangeleerde bronnen van je automatische gedrag. Ontdekken van je talenten, waar wil je naar toe en welke route is het snelst? Wat zijn je valkuilen, de schaduwzijdes van je talent? Met de inzichten de regie stevig in handen nemen. Wist je dat een High-performer tot we 16x beter kan presteren dan de rest? Niet omdat ze beter zijn, maar omdat ze beter benutten wat ze hebben.

BrainCompass
Anne Marie Koenraad - van Hees
Anne Marie Koenraad - van Hees

Meer weten over wat ik voor jou kan betekenen?

Heb je nog vragen of heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek? Aarzel niet en neem contact met mij op. Ik sta je graag te woord.